Friday, October 14, 2011

Bercinta dekat Facebook, Putus dekat Twitter

Assalamualaikum. Hello peeps.

Hahah. Muka dah macam tali tangsi sebab hari-hari mendatang akan hidup seperti Perdana Menteri.Sibuk 24/7 dengan assignment, test, quiz dah bagai yang seangkatannya dengan. Tapi, tadi aku jalan-jalan dekat belog NisaKay, terjumpa satu video yang boleh tahan kelakar gamaknya. Geli usus aku dengau lagu Putus dekat Twiiter ni.


First thing first better kalau uolls dengar dulu lagu Najwa Latif ini dulu.


Dah  dengar? Jom dengar sambungan lagu ni



Hehek. Lawak lah.  Kalau gelak tutup mulut tau. Kang lalat masuk, susah hidup. Have a nice day people. Aku rindu isi rumah lagi.


4 comments:

  1. x bole bla prkataan "isi rumah" tu.

    ReplyDelete
  2. @Wani Yunus Hahah. yelah sume aku rindu, katil aku. lemari aku, org2 dalam rumah dll.

    ReplyDelete
  3. gile ahh lagu nie weh..hahhaa

    ReplyDelete
  4. @Yanaa Hahah memang gila. Hangin je lau Si najwa latif dengar lagu ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...